top of page
 • LinkedIn
 • Twitter

Context Marketing

KUNDEREJSEN

shutterstock_61599442.jpg

VIL DU VIDE MERE?

Thomas -037-C.JPG

Thomas Esmann

Senior Projektleder

Tlf.: +45 20 99 02 90

Mail: info@esmann.com

Min yndlingsdefinition af kontekstmarketing er at levere det rigtige indhold til de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Context marketing er vigtig af mange grunde, men her er de to, som jeg tror trumfer dem alle:

Når du har kontekst omkring dit forhold til en kontakt, er du i stand til at levere mere personlig og relevant marketingindhold, der er målrettet efter deres behov. Personlig og relevant markedsføring er grundlaget for at skabe indhold, som folk elsker! Hvad mere er, personlig og relevant markedsføring er typisk ikke den slags markedsføring, der irriterer folk til at klikke på "afmeld".


Når du opretter markedsføring, der er målrettet mod folks behov, er det indlysende, at marketing vil fungere meget bedre for dig, fordi du ikke leverer markedsføringsindhold, der ikke er tilpasset deres interesser eller fase i salgscyklussen. Tænk over det: Hvis du ved, at vores B2B-kundeemne får nyt budget i januar, har de måske downloadet et par købsguider i de sidste to uger, besøgt dine produktsider, og det er december, du kan sende det målrettede indhold, der imødekommer deres behov - som f.eks. et tilbud på en tilpasset demo af dit produkt ved udgangen af ​​året med en repræsentant, der er specialiseret i branchen. Det er indhold, som sandsynligvis vil konvertere brugeren til.


Hvorfor ikke bruge sammenhængen omkring dine relationer til dine kontakter til at skabe markedsføring, som de a) elsker og b) konverterer til?

3 Hovedpunkter der er vigtige i Context Marketing

CTA

Dynamic
Call-To-Action

 • Du har en række tilbud, du vil bruge til at konvertere trafik til kundeemner, kundeemner til kvalificerede kundeemner og kvalificerede kundeemner til kunder.
   

 • For at hjælpe med at styrke dine leadkonverteringsfrekvenser, vil du sandsynligvis ikke have kundeemner, der besøger en case study-webside (typisk en handling, du vil udføre længere på din købers rejse) og finde en CTA, der fører dem til et blogindlæg (som er ment for folk tidligere på købers rejse).
   

 • Imidlertid er ikke alle, der besøger en casestudieside på dit websted, nødvendigvis klar til at tale med en sælger. Du vil heller ikke afvise dem ved at tilbyde en CTA, der er for påtrængende.
   

 • Heldigvis med dynamiske CTA'er, der justeres afhængigt af, hvem der besøger siden, kan du faktisk overflade en CTA, der automatisk tilpasser sig den besøgendes fase i salgscyklussen ... eller enhver anden række kriterier, du vil indstille! Tænk industri, forretningstype, placering, tidligere aktivitet / adfærd, den slags ting.

Dynamic E-mail

Dynamic Content

 • Dine formularer er ikke de eneste ting, der skal være smarte.
   

 • Din e-mail-database - især hvis du vil bevare din plads i folks eftertragtede indbakker - skal også segmenteres i meget målrettede lister.
   

 • Plus ud over e-mailsegmentering skal dine e-mail-lister være smarte nok til at vide, hvornår de skal hente en kontakt og visse oplysninger, du har i din database om den kontakt, ind i din e-mailmarkedsføring.
   

 • Husk, at en god kontekstmarkedsfører leverer det rigtige indhold til den rigtige person på det rigtige tidspunkt. Så for at sende e-mails, der er sammenhængende relevante, har du brug for styrken i arbejdsgange - det værktøj, der sætter den rigtige person på den rigtige liste.

Smart Forms

 • Smarte formularer er lige hvad de lyder - formularer til dine destinationssider, der er smarte.
   

 • Så smart faktisk, at de ved, om nogen allerede har udfyldt de formularfelter, du beder om. Hvis du f.eks. Bruger smarte formularer, vil dine besøgende ikke se "Fornavn" og "Efternavn" hver gang de udfylder en formular - i stedet vil de besvare disse spørgsmål en gang og derefter aldrig igen.
   

 • Dette hjælper dig med at få flere nye oplysninger om dine kundeemner, hver gang de udfylder en formular i stedet for bare flere af de samme ting.
   

 • I sidste ende vil smarte formularer hjælpe dig med at samle endnu mere kontekst om dine besøgende, kundeemner og kunder og hjælpe med at øge konverteringsfrekvenser over tid.

Meeting Between Colleagues

Skal vi sammensætte en skræddersyet løsning der passer præcis til jeres behov. 

Online Monitoring

Hvad sker der hvis

www.ditdomæne.com pludselig er taget af andre?

On the Phone

Der er mange penge at spare ved at vælge den rigtige partner til domænehåndtering.

Stephen Haley.jpg

"En fremragende taktisk udøver af digital marketing"

"Efter at have arbejdet direkte med Thomas i flere år hos Immudex kan jeg sige, at Thomas Esmann ikke kun er en fremragende taktisk udøver af digital markedsføring, men også en person med tilstrækkelig erfaring til at bringe et helhedsorienteret og kritisk blik på et program. Jeg anbefaler Thomas til enhver, der er på udkig efter nogen til at kaste et kritisk blik på deres nuværende program og implementere løsninger til et øget ROI."

Stephen Haley

Vice President and Director, Immudex

Jeg ønsker hjælp til planlægning af nyt webprojekt og vil gerne kontaktes på telefonnummer

Prisliste

Efter aftale og efter specifikationer.

Med en abonnementsordning håndterer Esmann.com alle jeres spørgsmål, udviklingsopgaver og projekter som en klippekort-løsning. Det betyder at du og virksomheden ikke har lønudgifter eller skal belaste eksisterende interne ressourcer.

Klippekort tilbydes på timebasis. Hver time svarer til 4 klip á 15 minutter per klip og afregnes per påbegyndt 15 minutter. Det er mest fair for dig.

Priseksempler:

 • 10 timer (40 klip) = DKK 9.500,- eks. moms

 • 20 timer (80 klip) = DKK 18.050,- eks moms (5% rabat på timeprisen)

 • 40 timer (160 klip) = DKK 34.200 eks. moms (10% rabat på timeprisen)

Andre løsninger efter aftale.

bottom of page