top of page

Project Management

IT PROJECT MANAGEMENT

Jeg har arbejdet med Digital Marketing og IT i mere end 20 år. Som virksomhed kan du udnytte min erfaring indenfor Digital Strategi, programledelse og IT Business Implementering.

 

Jeg har arbejdet med E-Commerce, Online Marketing, Digitale Strategier, implementering af digitale marketing platforme og online salg. Jeg kan bidrage til en øget omsætning og indtjening. Jeg tilbyder mine kompetencer og erfaring som digital leder og en stærk strateg med kommerciel erfaring med online marketing værktøjer, analyser og organisatorisk forankring.

Som projektleder med ansvar for udvikling og implementering af Digitale Strategier har jeg leveret resultater inden for online salg, kampagneudvikling og -tracking samt lønsom applikationsudvikling og – vedligeholdelse. Jeg har været ansvarlig for definition, udrulning og drift af e-handelsløsninger og web sites i tæt samarbejde med Produktchefer, IT og salg. Jeg har udviklet og lanceret adskillige skalérbare løsninger til forskellige devices med fokus på Lead generering og omsætning, herunder forestået indsalg til ledelsen samt uddannelse og support af stakeholders og salgsdatterselskaber

  • LinkedIn
  • Twitter

VIL DU VIDE MERE?

Thomas -037-C.JPG

Thomas Esmann

Senior Projektleder

Tlf.: +45 20 99 02 90

Mail: info@esmann.com

Digital Work

Hvem er Esmann.com 

Jeg har en smittende energi og ambitiøs iværksætter-personlighed som kombinerer intellektuel nysgerrighed med kommercielle ambitioner. Jeg kan lide at eksperimentere og lære af mine fejl men har samtidig respekt for testresultater og målinger. Jeg er ydmyg overfor de resultater der allerede er skabt. Som person nyder jeg at arbejde i et globalt og tværfagligt team. Jeg er opfindsom, uafhængig og entusiastisk og meget opmærksom på den læring der kan være i andres synspunkter..

Stephen Haley.jpg

"En fremragende taktisk udøver af digital markedsføring".

"Efter at have arbejdet direkte med Thomas i flere år hos Immudex kan jeg sige, at Thomas Esmann ikke kun er en fremragende taktisk udøver af digital markedsføring, men også en person med tilstrækkelig erfaring til at bringe et helhedsorienteret og kritisk blik på et program. Jeg anbefaler Thomas til enhver, der er på udkig efter nogen til at kaste et kritisk blik på deres nuværende program og implementere løsninger til et øget ROI."

Stephen Haley

Vice President and Director, Immudex ApS

Jeg ønsker hjælp til planlægning af nyt webprojekt og vil gerne kontaktes på telefonnummer

Prisliste

Efter aftale og efter specifikationer.

Med en abonnementsordning håndterer Esmann.com alle jeres spørgsmål, udviklingsopgaver og projekter som en klippekort-løsning. Det betyder at du og virksomheden ikke har lønudgifter eller skal belaste eksisterende interne ressourcer.

Klippekort tilbydes på timebasis. Hver time svarer til 4 klip á 15 minutter per klip og afregnes per påbegyndt 15 minutter. Det er mest fair for dig.

Priseksempler:

  • 10 timer (40 klip) = DKK 9.500,- eks. moms

  • 20 timer (80 klip) = DKK 18.050,- eks moms (5% rabat på timeprisen)

  • 40 timer (160 klip) = DKK 34.200 eks. moms (10% rabat på timeprisen)

Andre løsninger efter aftale.

bottom of page