top of page

IT Project Management  / Context Marketing / Domain Management  /  CMS / E-Commerce / CRM / PIM / DAM

  • LinkedIn
  • Twitter

Digital Asset Management (DAM)

SAMLET MARKETING DATABASE

shutterstock_189811220.jpg

VIL DU VIDE MERE?

Thomas -037-C.JPG

Thomas Esmann

Senior Projektleder

Tlf.: +45 20 99 02 90

Mail: info@esmann.com

Esmann.com har implementeret flere DAM systemer, blandt andet i Oracle og Joomla.

DAM Applikationer implementerer digital aktivstyring ved at importere fra det analoge og / eller digitale domæne (ved kodning, scanning, optisk tegngenkendelse osv.) Eller ved at oprette det som nyt objekt.

En primær funktion af et DAM-system er at gøre aktiver let tilgængelige for brugeren ved at give et søgbart indeks, der understøtter hentning af aktiver med deres indhold og / eller metadata. Katalogiseringsfunktionen er normalt en del af indtagelsesprocessen for nye aktiver.


Digitale aktiver vil typisk have en livscyklus, som kan omfatte forskellige tilstande som oprettelse, godkendelse, live, arkiveret og slettet.


Ofte gemmer et DAM-system tidligere versioner af et digitalt aktiv og tillader dem at blive downloadet eller vendt tilbage til. Derfor kan et DAM-system fungere som en avanceret type versionskontrolsystem.


Endelig inkluderer et DAM-system typisk sikkerhedskontrol, der sikrer, at relevante personer har adgang til aktiver. Dette involverer ofte integration med eksisterende bibliotekstjenester via en teknologi som f.eks. Single sign-on.


Udtrykket "medieaktiveradministration" (MAM) kan anvendes med henvisning til DAM anvendt på undersættet af digitale objekter, der almindeligvis betragtes som "medier", nemlig lydoptagelser, fotos og videoer. Enhver redigeringsproces, der involverer medier, især video, kan gøre brug af en MAM for at få adgang til mediekomponenter, der skal redigeres sammen, eller for at blive kombineret med et live feed på en flydende måde. En MAM tilbyder typisk mindst et søgbart indeks over de billeder, lyd og videoer, den indeholder, konstrueret af metadata høstet fra billederne ved hjælp af mønstergenkendelse eller input manuelt.

Meeting Between Colleagues

Skal vi sammensætte en skræddersyet løsning der passer præcis til jeres behov. 

Online Monitoring

Hvad sker der hvis

www.ditdomæne.com pludselig er taget af andre?

On the Phone

Der er mange penge at spare ved at vælge den rigtige partner til domænehåndtering.

jimmi.jpg

"Thomas er en stor projektleder"

"Jeg mødte Thomas, da vi begge arbejdede i KOMPAN Group. Thomas arbejdede som Online Marketing Manager med at udvikle og implementere en ny digital platform for virksomheden inkl. vores nye websted. Thomas er en stor projektleder, og jeg kan varmt anbefale ham inden for områderne Web Project Management & Digital Marketing. På det personlige plan nød jeg at arbejde med Thomas. Han er bare en god fyr at have på kontoret."

Jimmi Øhlenschlæger Johansen

Sales Operations Director, KOMPAN Inc. USA

Jeg ønsker hjælp til planlægning af nyt webprojekt og vil gerne kontaktes på telefonnummer

bottom of page