top of page
  • LinkedIn
  • Twitter

Product Information Management (PIM)

KOORDINERET PRODUKT INFORMATION

shutterstock_160644944.jpg

VIL DU VIDE MERE?

Thomas -037-C.JPG

Thomas Esmann

Senior Projektleder

Tlf.: +45 20 99 02 90

Mail: info@esmann.com

Produktinformationsstyring (PIM) er processen med at styre al den information, der kræves for at markedsføre og sælge produkter gennem distributionskanaler. Esmann.com kan levere både databasespecifikationer, inddatering, opdateringen og vedligeholdelsse. Disse produktdata oprettes typisk af en intern organisation for at understøtte en multikanal markedsføringsstrategi. Her kan vi hjælpe.

 

Et centralt knudepunkt for produktdata kan bruges til at distribuere information til salgskanaler såsom e-handelswebsites, printkataloger, markedspladser som Amazon og Google Shopping, sociale medieplatforme som Instagram og elektroniske datafeeds til handelspartnere. Esmann.com har erfaring med at producere kataloger direkte fra PIM. 

PIM-løsninger er mest relevante for business-to-consumer (B2C) og business-to-business (B2B) virksomheder, der sælger produkter gennem en række salgskanaler i en række brancher.

Brugen af ​​PIM påvirkes generelt af en virksomheds:

  • vifte af produkter og / eller komplekse produktdatasæt

  • ofte skiftende produktegenskaber

  • stigende antal salgskanaler

  • ikke-ensartet IT-infrastruktur (overflod af datakilder og formater)

  • online forretning og elektronisk bestilling

  • forskellige lokaliteter og lokaliseringskrav
     

PIM-systemer administrerer kundedefinerede produktdata, der er nødvendige for at understøtte flere geografiske placeringer, flersprogede data og vedligeholdelse og ændring af produktinformation i et centraliseret katalog. Produktinformation, der opbevares af en virksomhed, kan spredes gennem afdelinger og opbevares af medarbejdere eller systemer i stedet for at være tilgængelig centralt; data kan gemmes i forskellige formater eller kun være tilgængelige i papirform. Oplysninger kan være nødvendige for detaljerede produktbeskrivelser med priser eller beregning af fragtomkostninger. PIM repræsenterer en løsning til central, medie-uafhængig vedligeholdelse af produktdata samt effektiv dataindsamling, berigelse, datastyring og output.

Meeting Between Colleagues

Skal vi sammensætte en skræddersyet løsning der passer præcis til jeres behov. 

Online Monitoring

Hvad sker der hvis

www.ditdomæne.com pludselig er taget af andre?

On the Phone

Der er mange penge at spare ved at vælge den rigtige partner til domænehåndtering.

gitte.jpg

"Arbejder støt og dybdegående med struktur, indhold og brugervenlighed"

"Jeg har kendt Thomas siden 1999, og han har rapporteret til mig i et år, mens han var ansvarlig for redesignet af Dakos hjemmeside, herunder en kompliceret e-handelsopsætning til USA og Nordeuropa - og en japansk version med udfordrende tegn og skrifttyper.


Arbejdsbelastningen bag kulisserne var stor og omfattende under hensyntagen til Dakos +3.000 produkter med forskellig reguleringsstatus. Thomas arbejder støt og dybtgående med struktur, indhold, brugervenlighed, analyse og er meget dygtig inden for tekniske forhold, samtidig med at han sikrer den bedst mulige kundeoplevelse.

 

Thomas er en god tænker og holder sig konstant opdateret om digitale tendenser af ren interesse.
Som person er Thomas en behagelig holdspiller og en cosmopolit."

Gitte Sjørslev

Commercial Director, In Vivo Research Solutions

Jeg ønsker hjælp til planlægning af nyt webprojekt og vil gerne kontaktes på telefonnummer

bottom of page