top of page
binary_background_edited.png
  • LinkedIn
  • Twitter

Juridisk Meddelelse og Ansvarsfraskrivelse

Informationasformål

ESMANN.COMs hjemmeside viser indhold udelukkende til informationsformål.

Information leveret '' som det er ''

Oplysningerne på dette websted leveres "som det er", og ESMANN.COM fremsætter ingen erklæringer eller garantier, udtrykte eller underforståede, herunder men ikke begrænset til de underforståede garantier for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse. Ved at bruge dette websted accepterer du risikoen for, at oplysningerne kan være ufuldstændige eller unøjagtige eller muligvis ikke opfylder dine behov eller krav.

Ansvarsfraskrivelse

Hverken ESMANN.COM eller vores indholdsudbydere er ansvarlige for skader eller tab, der opstår som følge af din adgang til eller manglende adgang til dette websted eller grundet dit behov for oplysninger, der er leveret her. ESMANN.COM fraskriver sig ethvert ansvar for direkte, indirekte, tilfældige, følgeskab, straffende og specielle eller andre skader, mistede muligheder, mistet fortjeneste eller andre tab eller skader af nogen art. Denne begrænsning inkluderer skader eller virus, der kan påvirke dit computerudstyr.

Links til andre sider

Dette websted indeholder links til andre sider, der ikke ejes eller kontrolleres af ESMANN.COM. Vi er ikke ansvarlige for eller har kontrol over disse websteders privatlivspolitikker.

Denne fortrolighedserklæring gælder kun oplysninger, der er samlet på dette websted. Vi opfordrer dig kraftigt til at læse erklæringer om beskyttelse af personlige oplysninger på hvert websted, du besøger, og som samler personlige data.

Websteder der linker til os

ESMANN.COM støtter ikke websteder, der linker til vores websted. Vi er ikke ansvarlige for indhold på disse linkede sider eller i kontrol over oplysninger, som brugerne kan vælge at give til disse sider.

Ændringer

ESMANN.COM forbeholder sig sin ret til at rette, ændre, erstatte eller slette noget indhold af eller kan begrænse adgangen til eller indstille distributionen af dette websted til enhver tid og efter eget skøn.

bottom of page