top of page
binary_background_edited.png
  • LinkedIn
  • Twitter

Privatlivserklæring

Generelt

Dette websted indeholder en præsentation af Esmann.com's forretning og information om serviceydelser og produkter, der sælges af Esmann.com og er kun til informationsformål. Oplysningerne på dette websted gives uden nogen som helst garanti, udtrykkeligt eller underforstået, inklusive men ikke begrænset til salgbarheden eller egnetheden af ​​oplysningerne til et bestemt formål.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Alt indhold på dette websted tilhører Esmann.com og er beskyttet af ophavsretslove. Varemærker, servicemærker, handelsnavne, logoer og produkter, der vises på dette websted, er varemærker tilhørende Esmann.com. Dog er download til ikke-kommerciel og personlig brug af materiale, der vises på dette websted, tilladt, forudsat at ophavsret, varemærker og andre ejendomsrettigheder respekteres. Esmann.com accepterer, at ethvert varemærke tilhørende Esmann.com kan bruges eller henvises til på en ikke-kommerciel måde, når Esmann.com serviceydelser, produkter eller elementer vises eller diskuteres.

Produktrelateret information

Esmann.com er ikke ansvarlig for brug, tilsigtet brug, videresendelse eller kopiering af relateret materiale fra ethvert Esmann.com websted eller fra nogen distributør af Esmann.com - serviceydelser eller produkter til personlig eller professionel brug.

Ansvarsfraskrivelse

Dette websted er oprettet i overensstemmelse med dansk lovgivning. Der er truffet den nødvendige omhu for at sikre, at webstedet er nøjagtigt og opdateret. Esmann.com giver dog ingen garantier eller erklæringer om webstedets nøjagtighed eller fuldstændighed. Webstedet indeholder kun oplysninger til generel brug.

Esmann.com fraskriver sig enhver kontrol over, forhold til eller godkendelse af websteder, som dette websted er linket til. Esmann.com oplysninger, der findes på en tredjeparts websted, er underlagt denne ansvarsfraskrivelse.

Esmann.com er ikke ansvarlig for nogen direkte, tilfældig, følgeskab, indirekte eller strafskade, der opstår som følge af adgang til, manglende evne til at få adgang til eller brug af noget indhold på dette websted, inklusive vira, uanset nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​en sådan indhold

Dansk lovgivning regulerer denne ansvarsfraskrivelse og indholdet af dette websted uden hensyntagen til dens lovkonfliktregler. De danske domstole i København, Danmark, træffer afgørelse om enhver tvist, der opstår eller relaterer til denne ansvarsfraskrivelse eller dette websted.

bottom of page