top of page
Microblading

IMPLEMENTING AF

E-COMMERCE LØSNING

FOR ME BY RENA

Rene7.jpg

CASES          KOMPAN / IMMUDEX / ME BY RENA

"Vippe resultater til perfektion"

  • LinkedIn
  • Twitter
MeByRena.png

Skønhedsbehandling og nye vipper

"Jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne, og mit største mål er glade og tilfredse kunder. Derfor er det konsekvent for mig altid at lytte og tage udgangspunkt i mine kunders specifikke ønsker og behov, så vi derved i fællesskab opnår det bedste resultat"

Rena Khan

Ejer, Me by Rena

Jeg har haft fornøjelsen af Renas fantastiske arbejde og skønne person i snart 2 år og jeg vil aldrig vælge andre end hende ❤️🙏🏻 Den altid varme atmosfære, naturlige relation og et vippe resultat til perfektion, betyder så utrolig meget og jeg vil anbefale hende til alle 😍 Aldrig har jeg fået så mange positive kommentarer på mine vipper, som efter jeg skiftede til Rena 👌❤️

Ditte Landin anbefaler Me by Rena
16. oktober 2020

Eyelashes
1.png

Kære Rena Det er en kæmpe fornøjelse at komme hos dig. Jeg har haft vipper i ca. et halvt år og det giver så meget frihed i hverdagen, da jeg altid ser skøn ud - også uden make-up. Du er både teknisk dygtig, god til at læse min stil/smag og enormt behagelig som menneske. Derudover er det lækre, renlige lokaler med en afslappende atmosfære. Selvforkælelse på højt plan. Tak for det.
 

Anna Brødsgaard anbefaler Me by Rena

7. oktober 2020

Rena har lavet mine vipper i flere år nu. Hun er super dygtig og perfektionistisk. Jeg var til optiker forbindelse med kontaktlinsetjek. Optikeren sad med luppen og så på mine øjne. Hun sagde. Det er de flotteste vipper jeg nogensinde har set - og jeg har set mange. Det kan jeg kun give hende ret i ❤️

Trine Alstrup anbefaler Me by Rena
3. oktober 2020

3.png

Rena får 5 stjerner+++ Hun er den dygtigste vippetekniker jeg har brugt ( Har prøvet en del ), og hun hjalp mig med ‘redde’ mine egne vipper, som desværre havde lidt stor overlast tidligere. Jeg kommer KUN hos MebyRena!! Hun får den største anbefaling der kan gives herfra.

Charlotte Kim Kristiansen anbefaler Me by Rena

29. september 2020

2.png
bottom of page