top of page
Science Lab

INTEGRERET

PRODUKT DATABASE OG E-COMMERCE

B2B webshop SoMe og MAP funktioner integreret med online digital ordreoversigt og ERP-integration.

  • LinkedIn
  • Twitter

CASES          KOMPAN / IMMUDEX / ME BY RENA

Udfordringen

Der var behov for en tidssvarende hjemmeside der kunne håndtere de komplekse produkter.

Immudex er baseret i København, Danmark med nordamerikanske operationer i Fairfax, Virginia, og er et hurtigt voksende life science-firma, der leverer løsninger til immunovervågning inden for kræftimmunterapi, transplantation, smitsom sygdom og autoimmunitet.


Med afsæt i Immudex 'proprietære Dextramer® og dCODE Dextramer® teknologier udvikles og markedsføres forskningsreagenser og analyseløsninger, der gør det muligt for forskere og klinikere at måle sygdomsspecifik immunitet. Alle Immudex-produkter er produceret til de højeste standarder, hvilket resulterer i reproducerbar overvågning over tid.

 

GMP-kvalitet og diagnostiske Dextramer-reagenser er tilgængelige og er i øjeblikket i brug i USA og Europa. I henhold til en aftale med US Cancer Immunotherapy Consortium (CIC) og European Cancer Immunotherapy Consortium (CIMT) leverer Immudex også MHC Multimer og Elispot-kompetencepaneltjenester over hele verden.

immudex_ny_tagline_cmyk.png

Løsningen

En komplet ny hjemmeside på www.immudex.com er udviklet til Immudex i august 2020. Den indeholder både en dynamisk CMS platform og et ordremodul der håndterer tilbud på immunologiske reagenser.

"Muligheden for online monitorering af ordrer og tilbud samt en fleksibel CMS løsning og kompatibel PIM har været helt central i denne løsning".

Thomas Esmann

Global Marketing Manager hos Immudex

dCODE Dextramer Technology

 

Immunsvar er meget komplekse og derfor vanskelige at måle i deres helhed. Den ekstreme mangfoldighed af T-cellereceptor (TCR) repertoiret repræsenterer en vigtig analytisk hindring for karakteriseringen af ​​T-celleimmunresponser mod kræft, infektioner og andre sygdomme.

dCODE Dextramer®-teknologi hjælper med at overvinde denne analytiske udfordring ved at tilføje en unik DNA-stregkode til MHC Dextramer-reagenset. DCODE Dextramer-teknologien tillader påvisning af antigenspecifikke T-celler i celleprøver ved hjælp af PCR efterfulgt af næste generations sekventering.

Ved at kombinere kvaliteten af ​​traditionel MHC Dextramer med multiplexing-effekten af ​​DNA-stregkoder muliggør dCODE Dextramer screening med høj gennemstrømning af flere T-celle-specificiteter i den samme prøve. dCODE Dextramer-teknologi giver en ny forståelse af T-celleimmunologi i kræft, allergi, infektiøs og autoimmun sygdom. Dette kan finde anvendelse i epitopopdagelse, neoantigenidentifikation, klinisk immunovervågning, patientstratificering og meget mere.

Nøglefunktioner i dCODE Dextramer®

  • Identificerer antigenspecifikke T-celler baseret på TCR-genkendelse

  • Unik stregkodeetiket for hver specificitet

  • Enkelt celle multi-omics analyse

  • Screening med høj kapacitet

  • Virker i Next Generation Sequencing-analyser

INTERNATIONAL VÆKST

Immudex giver en bred vifte af teknologier til fuldt ud at karakterisere immunresponset monteret mod et specifikt antigen.

Dextramer®-teknologi muliggør direkte påvisning og isolering af forskellige antigenspecifikke T-cellepopulationer og drager fordel af interaktionen mellem T-cellereceptor (TCR) og MHC-peptidkompleks.

Takket være den unikke Dextramer®-teknologi kan du detektere alle de T-celler, der binder til specifikke MHC-peptidkomplekser uden manglende sjældent forekommende antigenspecifikke T-celler.

DNA.png

MHC Dextramer®-teknologi til påvisning af antigenspecifikke T-celler ved flowcytometri dCODE Dextramer®-teknologi til påvisning af antigenspecifikke T-celler ved hjælp af PCR og NGS

Klickmer ™ -teknologi til at skabe personlige Dextramer-reagenser

bottom of page